RETRAITES

Verdiepen begint met stil staan. Stil staan en de tijd nemen. De tijd nemen om bij jezelf te onderzoeken hoe het met je is, aandacht te geven aan je gevoel, je gevoel te bevragen op wat het je vertelt, welke boodschap hierin verscholen ligt. Bij jezelf ophalen wat voor jou belangrijk is om mee bezig te zijn. Het beste in jezelf naar voren te halen, je eigen verdieping te ervaren. Dat is wat ik je gun. Het is een leerproces waarin ik je handvaten geef om inzicht te krijgen en te ervaren in hoe je doet en wat je doet.

Hoe Fijn Zou het Zijn om een Moment voor Jezelf te Hebben op een Retraite?

Stel je voor: een plek waar je even alles kunt loslaten, waar je de dagelijkse hectiek achter je kunt laten en volledig tot rust kunt komen. Een retraite biedt precies dat – een waardevol moment voor jezelf in een serene en ondersteunende omgeving.

De Kracht van Een Moment voor Jezelf

In onze drukke levens vergeten we vaak hoe belangrijk het is om tijd voor onszelf te nemen. We rennen van taak naar taak, zorgen voor anderen en vergeten soms onze eigen behoeften. Een retraite geeft je de kans om je even los te maken van je dagelijkse verplichtingen en diep te ontspannen.

Wat Kun je Verwachten op een Retraite?

  • Rust en Ontspanning: Een retraite biedt een rustgevende omgeving waar je volledig kunt ontspannen. Ver weg van de constante prikkels en afleidingen van het dagelijks leven, kun je hier de stilte en sereniteit ervaren die je nodig hebt om op te laden
  • Zelfreflectie en Inzicht: Door tijd voor jezelf te nemen, krijg je de kans om naar binnen te keren en te reflecteren op wat echt belangrijk voor je is. Dit kan leiden tot waardevolle inzichten en een dieper begrip van jezelf.
  • Verbinding met Jezelf: Een retraite helpt je om weer in contact te komen met je innerlijke zelf. Door middel van meditatie, ademhalingsoefeningen en andere mindfulness-praktijken kun je een diepere verbinding met jezelf ervaren en je innerlijke rust hervinden.
  • Herstel en Verjonging: De rustgevende omgeving en de focus op zelfzorg tijdens een retraite kunnen je helpen om zowel fysiek als mentaal te herstellen. Je zult merken dat je je na afloop verfrist en verjongd voelt.

Waarom een Retraite?

Een retraite is meer dan alleen een korte ontsnapping; het is een investering in je welzijn. Het geeft je de ruimte om te herstellen, te reflecteren en weer in balans te komen. Het is een kans om jezelf op de eerste plaats te zetten en te zorgen voor je eigen behoeften.

Stel je voor…

Hoe fijn zou het zijn om wakker te worden zonder de druk van dagelijkse verplichtingen, omringd door de rust van de natuur? Om de dag te beginnen met een verkwikkende meditatie en te eindigen met een gevoel van diepe ontspanning en tevredenheid?

Een moment voor jezelf op een retraite is niet alleen een luxe, maar een noodzaak in onze hectische wereld. Het biedt je de mogelijkheid om opnieuw te verbinden met jezelf, je energie op te laden en met een frisse blik en hernieuwde vitaliteit terug te keren naar je dagelijkse leven.

Gun Jezelf Deze Kostbare Tijd

Neem de stap om tijd voor jezelf te nemen en ervaar de vele voordelen van een retraite. Het is een geschenk aan jezelf dat je leven op een diepgaande en positieve manier kan veranderen.

Ben je klaar om deze reis naar rust, herstel en zelfontdekking te beginnen? Neem contact op voor meer informatie over onze retraites en maak van jezelf een prioriteit.

Retraite: Offline
Retraite: Inspiratie coaching weekend 1op1!
Retraite: Koude Kracht!
Retraite: inspirerende retraite met lotgenoten van kanker.

Een weekend waarin je je zelf onderdompelt en jezelf kan tegen komen, maar naar huis gaat met een lach van oor tot oor en gaat doorpakken om de beste versie uit je zelf
te gaan halen. De weg ligt er…het is aan jouw welke weg je kiest.

Dit levert het jouw op:
* Je zult nieuwe inzichten ontwikkelen, die je vervolgens zelf in de praktijk kunt inzetten.
Door gebruik te maken van mijn kennis en ervaring van de coach, leer je om je zelfkennis te vergroten.
* Jouw persoonlijk leiderschap wordt vergroot.
Als resultaat hiervan zul je meer regie ervaren in je leven.
* Ervaren dat je meer innerlijke rust hebt.
Innerlijke rust zorgt ervoor dat je op een meer ontspannen manier kunt reageren op bepaalde uitdagingen.
Al met al help ik jou om het beste uit jezelf te halen, zodat je werkt, onderneemt en leeft vanuit hart en ziel

Adres

Verlengde Haerdersweg 5

8085 Doornspijk

Contact

Info: Hilda van der Burgh

06-10088424