Uitnodiging voor een Inspirerende Retraite met lotgenoten van kanker.

We nodigen je van harte uit voor een bijzondere retraite waarin verbinding, plezier en genieten centraal staan. Dit is een kans om samen met anderen die jouw pad delen, even los te komen van de dagelijkse routine en jezelf onder te dompelen in een omgeving van rust en wederzijds begrip.

Wat kun je verwachten?

* Verbinding: Maak contact met anderen die dezelfde ervaringen delen. Ontmoet nieuwe vrienden en versterk bestaande banden tijdens inspirerende groepsactiviteiten en rustige momenten van reflectie.
Plezier: Geniet leuke en ontspannende activiteiten. Van creatieve workshops en spelletjes tot wandelingen in de natuur.
* Genieten: Laat je verwennen met heerlijke maaltijden, tijd voor jezelf en de serene schoonheid van onze retraite locatie.
* Goede gesprekken: Er is volop ruimte voor diepe, betekenisvolle gesprekken. Deel je verhaal, luister naar anderen en ontdek nieuwe perspectieven in een veilige en ondersteunende omgeving.

Belangrijk om te weten:

Deze retraite is geheel medisch-vrij. Er zullen geen medische handelingen worden verricht.
Deelname is geheel op eigen verantwoordelijkheid. Zorg ervoor dat je in staat bent om zelfstandig deel te nemen aan de retraite en de activiteiten.
We hopen dat deze retraite je de kans biedt om op te laden, nieuwe energie op te doen en vooral om te genieten. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring vol warmte en wederzijdse steun.

Details van de Retraite:

Datum: najaar
Locatie: Doornspijk – Veluwe
Kosten: € 599
Aanmelden: hildavanderburgh@live.nl
We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen een mooie tijd te beleven.

Met warme groet,

Hilda