8 Weekse- training Kracht van Vitaliteit!

Een 8 weekse training – verspreid over 4  maanden
– om mentaal en fysiek beter in Balans te komen –
Voor ieder die behoefte heeft om krachtiger in het leven te staan, zowel fysiek als mentaal en de levensenergie weer te voelen stromen in elke cel.

Tijdens elke training wordt een specifiek thema behandeld, zo komt aanbod:
– wat is vitaliteit
– bewustzijn en de automatische piloot
– omgaan met lastige gebeurtenissen
– grenzen herkennen en respecteren
– goed voor jezelf zorgen, stress herkennen en bewust beantwoorden
– emoties… wat moet je ermee
– ademkracht
– kracht van manifesteren.
We werken met:
– een werkboek
– opdrachten voor thuis
– lichaamsgerichte oefeningen
– meditatie
– ademhalingstechnieken
– en de kracht van de verbeelding.

Bij de 8-weekse training leer je om meer energie te krijgen, fitter en sterker te worden, jezelf ontwikkelen en positiever in het leven te staan.
Je ervaart om anders om te gaan met de wisselvalligheden van het leven en de drukte van alledag om zo een betere balans te vinden in het dagelijkse leven.

Deze training kan leiden tot afname van piekeren, vermoeidheid, stress- en (chronische) pijnklachten en kan je innerlijke rust, concentratie en plezier in het leven vergroten. 8 trainingssessies van 2,5 uurDinsdagmorgen  9.30 uur tot 12.00 uur.Start september 2024Telefonische intake gesprekInclusief Cursusmateriaal, koffie & kruidenthee en fruit.Inschrijven en verdere informatie via hildavanderburgh@live.nlLocatie: Lughtigheidstraat 64 ’s-Gravenzande.Aantal deelnemers: de groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.De training vindt doorgang bij 4 deelnemers.

Adem- en lichaamswerk!

Groepsverband en 1op1 sessies.

Stress is een van de grootste veroorzakers van geestelijke gezondheidsklachten en lichamelijke ziektes. Ben je eenmaal in een vicieuze cirkel van stress terechtgekomen, dan is het bijzonder moeilijk daar uit te breken.

Wil je graag meer leren over het verminderen van stress, trauma en spanningen in je leven?Ben je op zoek naar een effectieve manier om te ontspannen en jezelf te bevrijden van emotionele blokkades?
Dan is onze bewustzijnsdag wat voor jou!

Wat brengt het je:                                               
fysieke gezondheid,verbeterde geestelijke gezondheid,verbeterd welzijnzelfvertrouwen,zelfverzekerdheid,veerkracht,gevoel van verbinding,ontspanning & energie.
 
Onze workshop en sessies bieden een unieke en krachtige benadering van het ontladen van emoties/trauma via lichaamswerk en ademwerk middels BRTT & TRB. ( meer informatie brtt & trb )Om zo stress en spanningen los te laten en te verminderen. Tijdens deze workshop leer je je trilreflex weer aan te zetten en je zenuwstelsel te ontladen. Daarnaast leer je verschillende ademhalingstechnieken die je helpen om je lichaam te ontspannen, je geest te kalmeren en je emotionele blokkades los te laten. Gun jezelf de kracht van bewust ademen en voel je gelukkiger fitter en energieker.
 
Wij begeleiden jouw als ervaren en gecertificeerde instructeurs je door elke stap van het proces, en helpen je om je ademhaling te verbeteren en je lichaam te ontspannen in een veilige omgeving. Ben je op zoek bent naar een effectieve en praktische manier om jezelf te bevrijden van emotionele blokkades en spanningen, dan is onze workshop de perfecte keuze.

Wat levert het je op?

☑️ Oefeningen om het thuis toe te passen
☑️ Vermindering van stress en spanningen
☑️ Vermindering van Burn-out klachten
☑️ Loslaten van trauma
☑️ Vermindering van angsten
☑️ Verbeterde ademhaling
☑️ Verbeterde slaap
☑️ Betere concentratie
☑️ Verbeterde stemming
☑️ Verhoogd zelfbewustzijn

Begin je reis naar een gezonder, ontspannen en gelukkiger leven! En meld je aan voor een 1 op 1 sessie speciaal voor jou.
Voor vriendinnen en vriendengroepen die meer de verbinding met elkaar zoeken kunnen bewustzijnsdagen aangevraagd worden en op maat gemaakt worden naar jullie wensen en behoefte.

Diverse Workshop ADEM KRACHT in groepsverband INFO